Sælg din kunst i hele verden online

Sælg din kunst i hele verden online

Laver du selv kunst, og har du et ønske om at komme til at tjene penge på din kunst en skønne dag, kan det være en rigtig god idé at gøre brug af nettet til lige netop det formål.

I stedet for at udstille din kunst i et galleri, som mange andre kunstnere ville gøre, kan du udstille din kunst online og åbne op for et langt større publikum.

Brug tid på at lave gode værker

Det er klart, at bare fordi du sætter dine værker til salg på nettet, at så sælger de ikke bare sig selv sådan helt automatisk. Der skal stadig være tale om gode værker, før folk gider at købe dem.

Så meget desto vigtigere er det så også, at du sætter dig ned og får lavet nogle rigtig gode værker. Du kan ikke bare bruge en halv time på at lave fire værker, og så forvente at de bliver solgt på nettet for mange penge. Tager du ikke dine værker alvorligt, er der stor risiko for, at andre heller ikke tager dem alvorligt.

Sæt dine værker til salg på nettet og send til hele verden

Når du sætter dine værker til salg på nettet, har du jo potentielt mulighed for at sælge dine værker til netop alle lande på kloden. Når du udstiller i et lokalt galleri, er det meget begrænset med mennesker, der dukker op og er potentielle købere.

Det er faktisk også meget nemmere at udstille dine værker på nettet, end hvis du skal til at booke et galleri, invitere folk og meget andet. Når det hele foregår online, kan du sende hjemmesiden ud til mange tusinde mennesker med bare et enkelt klik.

Digitale kunstværker kan sælges igen og igen uden fragt

Det kan også være, at du har lyst til at prøve kræfter med at lave digitale kunstværker. Der er flere og flere, der har kastet sig over at lave digitale værker, og fordelen ved dem er jo, at du kan sælge det samme værk igen og igen uden at skulle producere det på ny hver gang.

Det kan eksempelvis være værker, der bliver printet ud som en plakat hver gang, som du så sender til køberen. Det kan du jo printe ud mange gange, når du først har lavet værket. Et maleri kan du ikke bare lige sådan masseproducere.

Du kan også købe kunst fra hele verden

Hvis du er interesseret i at købe ny kunst, kan det også være rigtig smart at kigge efter det på nettet, da du kan finde meget mere kunst online, end du kan på de danske udstillinger, du kan finde rundt omkring i landet. På nettet er der et langt større udvalg.

Der er også rigtig mange kunstauktioner, hvor du kan købe værker på auktion. Her har du også mulighed for at kigge på auktioner fra andre lande end bare her i Danmark, hvis der er nogle specifikke ting, du har lyst til at byde på og dermed eje.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.