Det behøver ikke at være dyrt at lave kunst

Det behøver ikke at være dyrt at lave kunst

At lave kunst behøver ikke at være dyrt. Ja, det behøver faktisk ikke engang at koste penge. Er du en ægte kunstner, kan du sagtens få kunst ud af noget, uden at du har betalt enorme summer for materialer osv.

Slip din kreativitet løs

Som kunstner gælder det om at slippe sin kreative hjerne løs. Der er ikke nogen regler som kunstner. I hvert fald ikke nogen, som du ikke selv har sat op. Hvis der er regler, er det fordi, du selv har lavet dem, og det måske er et dogme, du arbejder ud fra.

Det er op til den enkelte kunstner at finde ud af, hvordan du bedst muligt laver din egen kunst. Så i stedet for at bekymre dig om, hvad du må og ikke må, skal du tænke over, hvad du har lyst til at lave, hvad du har lyst til at udtrykke.

Har du overhovedet brug for materialer?

Måske har du ikke engang brug for materialer til at lave kunst. Der er mange kunstnere, der gør en dyd ud af at lave kunst ud af affald, efterladt metal og alt muligt andet, som du sikkert kan få gratis eller finde på den nærmeste genbrugsstation.

Det kan også være, at du laver kunst ved at skrive. I så fald er det jo bare om at sætte dig ved skrivebordet og komme i gang. Her har du slet ikke brug for noget andet end din computer eller papir og blyant.

Lån penge hvis det er nødvendigt

Har du brug for nogle bestemte materialer for at kunne lave de kunstværker, du vil lave, så lån penge nemt og hurtigt på nettet. Online kan du finde lån på ingen tid, og pengene bliver bare sat direkte ind på din konto, når du har fået din ansøgning godkendt.

Du kan låne mange tusinde kroner på nettet, så du burde have gode chancer for at kunne finde nok penge til at købe de materialer, du mangler for at komme i gang med dit nye kunstværk. Det er nemt at ansøge om et lån, og du kan gøre det mange steder, så længe du ikke er registreret i RKI.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.