Køb din kunst på nettet

Køb din kunst på nettet

Savner du noget ny kunst på væggene derhjemme, eller er du aldrig nået til det punkt, hvor du har købt dine første kunstværker, kan du med fordel vælge at købe dem online.

På nettet har du nemlig mulighed for at finde nemt frem til lige netop de værker, du er glad for, og som du kan se hænge hjemme i din egen bolig. Det er også meget nemt at købe dem online, og du kan få kunsten leveret direkte til din dør. Med 3 mobilt bredbånd kan du også meget nemt shoppe ny kunst, selvom du måske er i sommerhus eller på din båd.

Shop fra hele verden

Når du shopper kunst på nettet, har du også mulighed for at købe kunst fra hele verden. Du skal ikke bare nøjes med at købe fra de tre gallerier, der er i nærheden af, hvor du bor.

Du kan sagtens finde kunstnere fra USA, Afrika, Asien eller det øvrige Europa, som du gerne vil købe kunst fra, og så få det sendt direkte hjem til dig. Samme muligheder har du ikke, med mindre du rejser verden tyndt, hvis du ikke bruger nettet til at finde din kunst.

Byd på kunstauktioner

Hvis du gerne vil have noget ud over det sædvanlige, kan du også gå i gang med at kigge på kunstauktioner, hvor du tit kan finde værker, der ikke lige findes flere af. Det er tit på auktionerne, at du finder de mere specielle værker.

Her kan priserne typisk godt løbe op i mange tusinde kroner, men til gengæld er du også sikker på, at du får et værk, ingen andre har. Der er flere auktioner i Danmark, men du kan også sagtens byde på auktioner fra udlandet. Husk at være vågen når auktionen nærmer sig hammerslag, hvis du vil være sikker på at vinde auktionen.

Sælg din gamle kunst videre

Har du noget kunst, du skal af med, for at gøre plads til de nye kunstværker, du vil have, kan du med fordel sælge det videre online også. Du kan evt. overveje selv at lave en auktion for et kunstværk, du gerne vil sælge.

Auktioner er som regel for dem, der ikke selv er kunstnere. Kunstnere sælger deres værker selv eller via gallerier, mens auktionerne som regel er for dem, der vil købe eller sælge kunst videre. Kunstsamlere med andre ord. Her kan du nemt sælge din kunst, hvis du skal gøre plads til nogle nye kunstværker.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.